Каталог за сватбени услуги

Представяме ви:
Сватбена къща "Наталина"
Сватбена къща "Наталина"

Сватбени Агенции

Варна

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Начало » Каталог » Сватбени DJ и водещи » София - град

Биляна Цанева- сватбен водещ агенция Алегрия

Сватбени DJ и водещи

София - град

Биляна Цанева- сватбен водещ агенция Алегрия
Информация
Има хора, които обичат да планират, да организират, да въвеждат ред, да контролират, да оптимизират и да довеждат всяко начинание до край.
 
Моето име е Биляна Цанева и смятам себе си за един от тези хора, които са призвани да се занимават с организиране на събития и с това да правят хората щастливи.
 
Страстта ми е да творя и да  създавам добро настроение. От 5 години се занимавам с организиране на събития, както в България, така и в чужбина. Занимавала съм се с организирането на големи и малки интернационални събития с различен характер - научни конференции, образователни събития, състезания, обучения, семинари и много други.
 
Организацията и воденето на сватбени тържества и ритуали обаче са моята най-голяма страст. С голям хъс и отношение представям програмите си на 3 езика - български, английски и испански.  Всяка една сватба е един нов проект за мен, който има своя индивидуален сценарий, съобразен с вашите вкусове и желания. Без значение дали искате романтичен изнесен ритуал, атрактивна сватбена програма или игри по време на вашето сватбено тържество – аз и моя екип от професионалисти ще се погрижим за всичко. Това което предлагам аз, и което ме отличава от останалите е отношение, индивидуален подход и перфектна организация. 
 
Снимки
За контакти

Биляна Цанева- сватбен водещ агенция Алегрия

София

+35989 509 9610

http://alegriabg.com

Пишете ми


"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©