Каталог за сватбени услуги

Представяме ви:
Онлайн магазин - Брачни халки Митев
Онлайн магазин - Брачни халки Митев

Бижутерии и аксесоари

София - град

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Сватбен фотограф
Начало » Каталог » Сватбени Агенции » София - град

Сватбена агенция Алегрия

Сватбени Агенции

София - град

Сватбена агенция Алегрия
Информация

 Дейността на сватбена агенция Алегрия е свързана с цялостното организирането и провеждане на сватбени тържества.  Нашият екип от професионалисти ще се погрижи от А до Я за вашето мечтано сватбено тържество - от избора на дата до организация на медения ви месец - всичко зависи от вас.

 
Независимо, дали мечтаете за по-традиционен, или по-нестандартен сватбен ден, ние ви предлагаме истинско индивидуално отношение, което да превърне в реалност вашата визия! Ние обожаваме работата си и влагаме цялата си енергия и професионализъм, за да ви подарим спокойствие и комфорт преди и по време на вашия сватбен ден.
 
Услугите ни включват:  цялостна или частична сватбена организация и координация,сватбена декорация , организиране и водещ на изнесен ритуал, DJ и озвучаване, пеещ сватбен водещ, фотографи, видеооператори, изготвяне на програма за сватбения дем, заря, сватбени покани, подаръчета за гостите, организиране на музикални и танцови шоу програми, класически и нетрадиционни сватбени торти, шоколадови фонтани и много други. Вие избирате - ние отговаряме!
За контакти

Сватбена агенция Алегрия

София

+35989 509 9610

http://alegriabg.com

Пишете ми


"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©