Каталог за сватбени услуги

Представяме ви:

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Сватбен фотограф
Начало » Каталог » Сватбени Агенции » Сливен

Сватбена Агенция "Романс"

Сватбени Агенции

Сливен

Сватбена Агенция  "Романс"
Информация

Като професионален сватбен агент , поемам ангажимент по всички детайли свързани с организацията.Като: избор и запазване на дата и час в рит.зала,храм, ресторант,изнесен ритуал, диджей ,видео и фото оператори, избор на тема ,украса.

Услуги

Изработка и доставка на място на всички видове аксесоари за сватбеният ден,съобразени с темата на тържеството.Изготвяне на сценарий по часове ,със задълженията на всички участници ,и разяснения на всички ритуали ,които ще присъстват в сватбеният ден.Репетиция по този сценарий.Присъствие на сватбеният агент от началото на св. тържество до последният ритуал в ресторанта. Настаняване на гостите,организиране на транспорт за гостите, съдействие при настаняване в хотел, избор на шаферски рокли съобразени с темата на сватбата.Хореография за първи св. танц, уроци по танци,огнено шоу и т.н.

Задължение на св. агент е да контролира работата на всички останали доставчици -диджей ,видео ,фото, св. торта, погачи, петел, танцьори ,т.е той е този който "дирижира "сватбата по вече определеният с Вашите желания сценарий.При ползване на моите услуги се включват безплатно и редица аксесоари като, номера за кола -младоженци, бъклица,чаша за църковен брак, аксесоари за фотосесия,изработване на мултимедиен клип ,кошници за късмети ,късмети, номера за маси , информационно табло при настаняване на гостите ,възглавничка за халки ,бяло платно ,менче, украса на дома на булката и на младоженеца,бутилки за алкохол,жартиер, розови листенца , сапунени мехури като ефект за първи св. танц.Безплатни са още букет за хвърляне, букет за булчинско хоро.

Снимки
За контакти

Сватбена Агенция "Романс"

Сливен

Ул."Раковска"20-а-2

0897 85 21 30

skype :irena_sliven

http://www.irenaandreeva.info

Пишете ми


"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©