Избери Категория

Представяме ви:
GNTvideo
GNTvideo

Сватбено видеозаснемане

Кърджали

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Сватбен фотограф
Начало » Информация » Практично

Идеи за оригинални сватбени покани

Поканите за сватбата са много важни. Те представят първото впечатление към гостите за вашата сватба, а и обикновено се пазят от получателите им. Затова поканите ви трябва да са оригинални и въздействащи. Трябва да ги изберете така, че да правят впечатление и да са красив спомен, а освен това и да носят уникалността на вашата собствена сватба.

Ако искате да направите впечатление и да сте уникални, изберете сами текст за вашите покани или го напишете сами. Този текст трябва да изразява вас и вашето семейство, както и любовта ви. В никакъв случай не се задоволявайте с вече готови покани, техния текст е скучен и безличен.

Ако мястото, където живеете е специално за вас, може да изберете сватбени покани с оригинална снимка на градa обработена в интересен стил и цветове. Ако искате поканите ви да са изработени от дизайнер, това  е още по-добре защото така, може да включите във външния вид колкото желаете от себе си. Изберете мотиви, които са познати на всички, като стара сграда или площад, статуя, парк или дори църквата в която ще се състои венчавката.

Друг вариант е да отпечатате снимките си на поканите, като отново разнообразите обикновената снимка с някакъв специален ефект, например анимиран вариант или черно- бели, а  ако ви харесва идеята, може снимките да са ваши детски снимки.

Поезията е синоним на романтиката, използвайте това и вмъкнете изречение от любимата си поезия, или дори собствени думи или цитати в горната част на поканата, като го разделите от другия текст с някакъв символ, картинка или монограма. Това ще добави повече индивидуалност  и интимност на вашата покана.

Вместо да използвате компютър, напишете текста към поканата със собствения си почерк и го сканирайте.

За гостите, които не са от градът в който ще се състои церемонията е добре да сложите малка карта как да намерят мястото на вашата сватба.Това може да стане по много креативен начин и дори забавен, ако включите стрелки, рисунка на околността, сякаш правена от дете и т.н.

Ако нямате възможност за персонализирана покана, поне можете да направите това с текста, който да е подреден така,че да описва характера на младоженците, например: „Полетете с нас”,  „Станете свидетели на безграничната ни любов” , ”Поканени сте да се насладите на романтичния съюз между..” ,”Гмурнете се с нас в морето на любовта” и т.н.

Не забравяйте и пликът към поканите, той също трябва да носи мотивите на самите покани. Можете да персонализирате и него, като на гърбът напишете част от любима поема, мисъл или дори да опишете чувствата си един към друг.

Също така би било много оригинално, ако поставите в пликовете за всяка покана по една четирилистна детелина, или любимото ви цвете, или пък красива снимка на двамата влюбени от началото на връзката им.

Ако желаете наистина оригинални и персонални покани, които ще впечатлят и ще бъдат запомнени, може да напишете собственоръчно любовната си история на отделен лист, който също да сложите в плика. Къде сте се срещнали, как сте се запознали, кога е била първата целувка, първото изричане на думите ”Обичам те!”, колко време е продължила връзката ви, кога и как е дошло предложението за женитба и всичко, което бихте искали да споделите от любовта си с гостите.

Освен вече всичко изброено, може да изберете и парфюмирана хартия с любимия ви аромат, или текста в поканите да е написан с любимия ви цвят.

Но в крайна сметка това, какво ще изберете зависи само от вас и вашето въображение и това какво впечатление искате да запазят вашите гости, а и вие самите.

Разгледайте: Нестандартни сватбени покани

Автор: Ирина Илиева


"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©