Избери Категория

Представяме ви:
Сватбена агензия "ПРЕТЕНЦИЯ"
Сватбена агензия "ПРЕТЕНЦИЯ"

Сватбени Агенции

Пазарджик

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Сватбен фотограф
Начало » Информация » Любопитно

Вашата градинска и етно сватба в хотел-механа Дияна

Хотел – механа Дияна е едно от местата, за които си заслужава човек да мине през село Труд, където и да е отправната му точка. Всеки, който е бил веднъж тук, рано или късно се връща. Заради автентичния битов стил и неподправена атмосфера. Заради носталгията по отминали времена и техния колорит. Достатъчни причини за едно гостуване...

Хотелът е обзаведен в битов стил с изключителна мярка и вкус – от мебели с изчистени линии и премерено използвани народни предмети. Негови отличителни черти, както и на целия комплекс, са уюта и комфорта.

Механата предлага неподправено гостоприемство и подбрани ястия от българската традиционна кухня, отличаващи се със собствен почерк и стил. Лятната градина към нея е истинско вдъхновение – на площ от 1000 кв.м. тя пресъздава приказен селски двор, който трудно се описва с думи. Усещането е за пълно сливане с природата и безметежна почивка. През лятото изключително се предпочита за сватби, в организирането на които домакините на Дияна са ненадминати. Водени от веруюто, че в трескавото ежедневие човек би могъл да намери себе си единствено при корените, освен традициони тържества, те устройват и автентични етно сватби. При тях силно застъпен е българският елемент – както в ритуала, така и в обстановката, трапезата, блюдата. За националните носии и аксесоари, както и за всичко останало по организацията на една сватба, грижата има хотел-механа Дияна. За вас остава единствено да се веселите. Както никога досега.

Посетете сайта на хотел-механа "Дияна":

http://mehanata.info/

 


"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©