Избери Категория

Представяме ви:
Хубави неща
Хубави неща

Сватбени Агенции

Пловдив

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Сватбен фотограф
Начало » Информация » Практично

Предлагане на брак - 10 полезни съвета

Да се сгодиш е важна и вълнуваща част от живота ти. Ако си готов да поемеш тази решителна крачка и да предложиш, следвай следните 10 стъпки за годеж, който ще помниш завинаги.

1. Знай отговора й

Това звучи очевидно, но всъщност много двойки дори не са повдигали въпроса за женитба. Ако сте имали сериозни разговори относно връзката ви и накъде се е насочила тя, тогава най-вероятно вече знаеш, че отговора й ще бъде „да”. Но ако не сте, не прибързвай да ходиш да купуваш пръстен. Вместо това пусни намеци тук там и виж как ще реагира. Ако е позитивно, отивай да избираш камъка.

2.На пазар за пръстени

Първо трябва да разбереш какво харесва тя. Ако не я интересува изненадата, тогава я вземи да го избере сама. Ако искаш да я изненадаш, попитай приятелите й или случайно повдигни темата и й кажи, че е за бъдеща употреба. Също добър ход ще е да вземеш един от настоящите й пръстени при избора, за да избереш точния номер. Този пръстен представлява твоята любов и обвързаност към нея, но все пак тя ще е тази, която ще го носи до края на живота си.

След като разбереш какво харесва и какво не, разучи каратите. Повечето мъже си нямат и идея от диаманти.

3. Застраховай пръстена

След като купиш камъка се обади на застрахователния си агент и прибави пръстена към застраховката на дома . Принципно таксата за това е доста малка и ще предпази инвестицията ти, ако някога нещо й се случи.

4. Поискай благословия

Макар и това рядко да се случва в днешно време и да не е изискване, се демонстрира уважение и досетливост, ако поискаш благословията на баща й. Покани го на вечеря и му обясни колко силно и истински обичаш дъщеря му, и че би искал благословията му преди да и предложиш.

5.Бъди градивен

Планираш да предложиш само веднъж, така че направи момента паметен. Планирай от рано и мисли креативно. Избери място, което има специално значение за вас двамата. Бъди детайлно ориентиран, като започнеш от осветлението и стигнеш до настроението. Помни, че първото нещо, което всеки ще попита е – „ Той как ти предложи?„. Дай й момент, който ще пази до живот.

6. Падни на коляно

Няма нищо по романтично от това мъжът, който обичаш да е коленичил пред теб с пръстен в ръце и да иска ръката ти, за да се ожени за теб. Това е всичко по въпроса.

7. Запази момента

Имай под ръка включена камера или приятел наблизо, който да снима. Тя ще бъде толкова изненадана и щастлива, че последното, за което ще мисли е как да запази спомена. Ти ще си помислил за това предварително и ще можете да се наслаждавате на момента завинаги.

8. Намери помощ

Ако е нужно вземи близък приятел или роднина да ти помогне с приготовленията. Така правиш планирането по-лесно, особено ако се готвиш да направиш по-екстравагантно предложение. Ако не друго, те са полезни за морална подкрепа. въпреки всичко внимавай кой избираш. Избери тези, на който имаш доверие и бъди сигурен, че държат езикът си зад зъбите.

9. Изненада!

Ако тя е като повечето жени, значи иска изненадващо предложение! Дори ако е избирала пръстена, или знае, че се готвиш да й предложиш, все още може да го направиш изненадващо. Бъди креативен и планирай предложението си за момента, в който най-малко го очаква.

10. Отпразнувайте!

Бъди сигурен, че си взел мобилния си телефон със себе си! Сгодяването е толкова вълнуващ момент и първото нещо, което годеницата ти ще иска да направи е да се обади на семейството и приятелите си. След като си споделил момента с най-близкия си човек, идва време за отпразнуване. Насладете се на романтична вечеря, изпийте бутилка вино или просто излезте всички и направете годежно парти.

С тези 10 съвета относно сгодяването, си напълно готов за големия ден! Честито на теб и бъдещата ти годеницата!


"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©