Каталог за сватбени услуги

Представяме ви:
Керамик Тойс ООД
Керамик Тойс ООД

Украса и сватбени артикули

Стара Загора

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Сватбен фотограф
Начало » Новини
Сватбата на Пепеляшка

Всички са чели завладяващата романтична история за Пепеляшка. И може би всички момиченца са мечтали за нейната прекрасна каляска, теглена от бели коне, бухналата, приказна рокля и стъклените обувки. А още повече момиченца, а и вече пораснали такива, са мечтали за красивия принц, който се влюбва безумно в нея и претърсва цялото царство за своята любима.

22.10.2009

Прочети цялата статия
Расизъм в щатски съд

Фрапиращ случай на расизъм бе разкрит в американския щат Луизиана, след като медиите разпространиха информацията, че съдията Кийт Бардуел отказал да свърже в брак афроамериканец и бяла жена.

16.10.2009

Прочети цялата статия
Пенсионери сключиха брак в Бургас

15 октомври 2009г. избраха за своя сватбен ден, двама жители на дома за стари хора в Бургас "Цвета и Анка Върбанови".

15.10.2009

Прочети цялата статия
Китаец предложи брак с 9999 рози

Китай е отново родината на сватбен рекорд. Жителят на град Дзинан, Тиен предложил на приятелката си Лиу брак с 9999 рози.

12.10.2009

Прочети цялата статия
Опит за гей брак в Русия

Ирина Фет и Ирина Шипитко подали молба за сключване на брак през май тази година, но много скоро след това получили отказ от Московската община с препратка към Семейният кодекс на Руската федерация, който определя, че "бракът е съюз между мъж и жена".

07.10.2009

Прочети цялата статия
Вречи се във вечна любов с CARRERA Y CARRERA

За своите най-големи фенове, които не могат да се разделят с артистичноста и майсторската изработка на испанската марка, Carrera Y Carrera предлага сватбени колекции от годежни пръстени и брачни халки с диаманти.

28.09.2009

Прочети цялата статия
Сватба под вода за пръв път в България

В края на лятото Александър и Антоанета - влюбена двойка от София облякоха неопренови костюми, сложиха си акваланги и заедно с кумовете и гостите си се гмурнаха край бреговете на Китен за да сключат брак!

15.09.2009

Прочети цялата статия

"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©