Каталог за сватбени услуги

Представяме ви:
Сватбена Агенция  Nina Style
Сватбена Агенция Nina Style

Сватбени Агенции

Пловдив

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Сватбен фотограф
Начало » Новини

Отворена дискусия на 5.10.2012 за сватбената телевизия Сватба ТВ с младоженци и професионалисти

 На 5.10.2012 година от 18:30 часа (за младоженци) и на 11.10.2012 година от 18:30 часа (за професионалисти) в конферентната зала на хотел Акорд ще се проведе отворена дискусия на тема "От каква сватбена телевизия имаме нужда днес?" организирана от екипа, стоящ зад сватбената телевизия Сватба ТВ:

svatbatv.com Поканени за участие в дискусията са всички младоженци и професионалисти от сватбения бранш, които желаят да отговорят на въпросите: 

Какви предавания искаме да гледаме?

 Склонни ли сме да споделим с широката публика щастливите мигове от нашето сватбено или друг вид семейно тържество?

 

Бихме ли участвали в реалити формати?

Привлича ли ни възможността да не бъдем само пасивни наблюдатели на конвенционални предавания, ами да станем Действащи лица, Герои и Съавтори в нещо истинско и живо?

Готови ли сме да говорим болезнено откровено за трудностите и предизвикателствата на семейния живот, да споделим личния си опит и истини, да разкажем за проблеми, които са ни сполетели и как сме се справили с тях?

От какъв вид предавания и възможности за реклама се нуждаят производителите, за да представят своите стоки и услуги по най-добрия начин?

Трябва ли да има теми табу в сватбената телевизия, или обратно, не трябва да има забранени територии, а свобода да се говори за всичко?

Трябва ли сватбената телевизия да се фокусира единствено върху темата „Сватба - подготовка, организация и провеждане” или трябва значително да разшири тематичния си обхват, като интерпретира голямата тема „Семейство - отношения деца - родители, възпитание, дом, здраве и т.н.

Необходимо ли е в сайта на сватбената телевизия да има отделна секция „Форум” или мислите, че не е нужно?

За да осигурим по-добра организация на дискусията, любезно молим всички младоженци и колеги, които желаят да участват, да потвърдят своето присъствие на e-mail: office@victorpopov.com или victor@ victorpopov.com или на тел.0898 456 726 - Виктор или 0898 208 305 - Ана или 0899 900 170 - Павлин.

12.09.2012


"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©