Съвет?

Романтични предложения. Традиции на годежа. Годежни пръстени. Празнуване. Вашия годеж.

Модератор: Moderator

Съвет?

Мнениеот semi » 20 Окт 2009 12:43

Здравейте на всички.Аз още не съм имала щастието да се омъжа, но с приятеля ми много искаме.Проблема обаче е че сме различни националности,аз съм туркиня, той е българин.Не знаем какво да правим, нито аз нито той сме религиозни и държим на любовта си тя е над всичко.Но родителите ни, и най-вече моите, са с по-остаряло мислене.Не искам никого да нараним, просто не знам как да постъпя.Ако някой има опит в подобна ситуация, моля да сподели или поне някой съвет да ми даде.
Благодаря предварително
Аватар
semi

Re: Съвет?

Мнениеот Мими » 20 Окт 2009 15:04

Имам приятел музикант в неделя свирил на 2 сватби, едната дневна другата вечерна и на двете булката и младоженеца са били от различни националности и родителите са се съгласили, значи има начин. Говори, плачи, поговори насаме с този от родителите ти който е по податлив на убеждание, той ще намери начин как да убеди и другият. По трудничко ще ви е, но ако действително го искате ще ги убедите. Вашите религиозни ли са? Ще трябва ли някой от вас да си променя вярата и кой ще е това?
Аватар
Мими

Мнениеот Ani » 21 Окт 2009 10:27

Много лоша ситуация.Аз имам приятелка, тя е туркиня, а приятеля и е ром.Още от училище са заедно, но нейните родители никак не го приемат и все луди скандали,всички разплакани,абе ужас.Много ми се иска да ти дам някакъв хубав съвет,Семи,но ти май можеш да прецениш най-добре,как стоят нещата в твоето семейство.Но единствения начин сякаш е с приказки, говори и обяснявай, а в крайна сметка,ако ен искат ад чуят все някой ще бъде наранен няма как.Успех!
Аватар
Ani

Мнениеот Булка » 21 Окт 2009 12:30

Ох горкичката :| как да те посъветваме, то такива семейни работи,само ти можеш да решиш.Дано всичко се нареди добре за вас с приятеля ти!
Обичай и ще бъдеш обичан!
Аватар
Булка

Мнениеот mimince » 22 Окт 2009 00:17

Много кофти ситуация.Правете каквото си знаете, те родителите ви няма да живеят вместо вас, нали?Те са си живяли по техните правила, сега светът е друг,ако не искат да го разберат това не значи,че вие трябва да страдате...
Аватар
mimince

Мнениеот semi » 22 Окт 2009 09:20

Здравейте момичета!Благодаря ви за съветите,но наистина ситуацията е сложна,все се борим,все се мъчим всичко да е с добро,ама някак все не става.Ето вчера пак едни караници,едно чудо.Проблема идва от старите разбирания,толкова са закоравели,изобщо ако не е така както те мислят,значи не е никак...
Аватар
semi

Мнениеот Juji » 22 Окт 2009 18:08

Сложна твойта, Семи...Но наистина все още много двойки срещат този проблем, дръж ни в течение,ако нещата се оправят :)
Аватар
Juji

Назад към Предложения, годеж, партита