Каталог за сватбени услуги

Представяме ви:
Агенция Орхидея
Агенция Орхидея

Сватбени Агенции

Варна

дамски дрехи от онлайн магазин за дрехи.

Сватбен фотограф
Начало » Каталог » Бижутерии и аксесоари » София - град

Онлайн магазин - Брачни халки Митев

Бижутерии и аксесоари

София - град

Онлайн магазин - Брачни халки Митев
Информация

Онлайн магазинът www.golden-rings.bg е основан в България през 2010-та година. В Западна Европа дейността на Златари Митев започва още през 2004-та година в град Франкфурт, Германия. Първият каталог за брачни халки марка Митев представлява само 5 класически модела сватбени халки без скъпоценни камъни. Въпреки малкото на брой сватбени халки в каталога, той бързо набира почитатели и клиенти благодарение на неповторимия дизайн на пръстените. Във всеки чифт сватбени халки Митев ясно личи богатството на ръчната златарска работа, която за голямо съжаление вече отстъпва на евтината машинна работа от ориента.

 
Днес брачните халки Митев наброяват около 80 уникални ръчни модела, който са доказани безпорно с качеството си пред немския, а вече и пред българския клиент. Сред тях има пръстени както от злато и  платина така и от  паладий. Онлайн магазинът www.golden-rings.bg предлага също и  интересна колекция от годежни пръстени с естествени диаманти и разбира се ръчна изработка. Освен неповторим дизайн, за сватбените пръстени е важно и удобството на клиента. Халките Митев следват линията на ортопедичната изработка на бижутата за доказан дълготраен комфорт.
 
Услуги

Онлайн магазинът www.golden-rings.bg се занимава с пройзводство и търговия на брачни и сватбени халки с естествени диаманти от злато (14 и 18 карата); платина (600 и 950) и паладий 950. Годежни пръстени по дизайн на клиента от снимка или скица на актрактивни цени. Брачни халки вдъхновени от японската технологията мокуме гане от пластове злато, сребро, паладий или платина.

Вижте и нашето видео: http://www.youtube.com/watch?v=PRF3kivhaLU

Снимки
За контакти

Онлайн магазин - Брачни халки Митев

0988860211

http://golden-rings.bg/

Пишете ми


"КРИЕЙТИВ-БГ" ЕООД

- Всички права запазени ©